Dingen die u moet weten bij het kopen van een verzekering voor huiseigenaren

HET KOPEN VAN EEN HUIS KAN ZO overweldigend zijn dat het vooral voor beginnende kopers gemakkelijk is om minimaal na te denken over het verzekeringsproces van huiseigenaren. Maar als er iets met uw huis gebeurt, kan de verzekering van huiseigenaren u maken of breken. Voordat u gewoon op de stippellijn tekent, volgen hier vier tips om u te begeleiden:

Neem contact op met ten minste drie bedrijven om de dekking te vergelijken.

Uw hypotheekverstrekker kan en zal waarschijnlijk van u verlangen dat u een verzekering voor huiseigenaren afsluit. Mogelijk moet u een aanvullende verzekering afsluiten, zoals een overstromingsverzekering. U hoeft niet bij een bepaalde verzekeringsmaatschappij te kopen. Vergelijk in plaats daarvan dekking, prijs en klantrecensies. Zorg ervoor dat u het juiste type en de juiste dekking krijgt. Koop voor waarde, niet per se een bodemprijs. Aangezien u in tijden van ramp vooral met verzekeringsmaatschappijen te maken krijgt, moet u ervoor zorgen dat het bedrijf dat u kiest goede recensies van klantenservice heeft.

Persoonlijk eigendom –  Soms wordt dit de inhoud van uw huis genoemd, dit is tastbaar eigendom zoals meubels, elektronica en kleding. U moet ook kiezen voor een autoverzekering welke goedkoop is. Dat geldt ook voor verzekering voor bedrijfsauto.

Escrow uw verzekeringsuitkeringen met uw hypotheekbetalingen.

Als u zoals de meeste huiseigenaren bent, plakt u maandelijkse verzekeringsbetalingen op uw hypotheekcheque. De geldschieter betaalt uw verzekeringspremies (meestal ook uw onroerendgoedbelasting) uit uw escrow-account. Geldschieters geven de voorkeur aan deze optie omdat het hen laat weten dat uw verzekeringspremies worden betaald en dat hun investering goed wordt beschermd. Hoogstwaarschijnlijk moet u bij sluiting een verzekeringsjaar betalen. Breng informatie over de door u gekozen verzekering en het geld om de premie van het eerste jaar te dekken.

Begrijp de details van uw beleid. Het is niet voldoende om het juiste beleidsniveau te bereiken.

Voordat u een beslissing neemt, moet u deze verzekeringsvoorwaarden voor huiseigenaren begrijpen:

Aftrekbaar – Dit verwijst naar het bedrag dat u uit eigen zak moet betalen voordat uw verzekering ingaat; hoe hoger het eigen risico, hoe lager de jaarlijkse premie.

Aansprakelijkheidsdekking – Dit is dekking die medische of juridische rekeningen zal betalen als iemand gekwetst wordt op uw eigendom, meestal als gevolg van nalatigheid.

Premium –   Dit is de prijs die u betaalt voor verzekeringen, meestal jaarlijks of maandelijks.

Vervangingskosten – Dit is het soort verzekering dat de volledige kosten van het vervangen van uw woning of persoonlijke eigendommen betaalt, tot een maximumbedrag van een dollar. De meeste standaardpolissen bieden vervangingskosten, maar u wilt er zeker van zijn dat het maximale bedrag hoog genoeg is.