Voor welke redenen worden mobiele telefoonnummers gebruikt en gekocht? Bedrijven gaan vaak simpel om met sim only nummers!

Bedrijven geven elk jaar honderden tot duizenden dollars uit om hun telefoonnummer te markeren met pakkende liedjes aan anagram telefoonnummers.

Deze telefoonnummers van een sim-only abonnement proberen een product, dienst of bedrijfsnaam aan het telefoonnummer te koppelen. Maar, met de introductie van Smartphone’s ontworpen voor sms en e-mailen, werken deze telefoons tegen het ijdele telefoonnummer in waardoor ze nutteloos worden?

Onlangs nog vroeg ik een collega-entertainer naar zijn contactgegevens; hij rammelde een telefoon af die eindigde in TRIX. Als goochelaar was het een passende marketinggimmick.

  • Toen ik het telefoonnummer in mijn nieuwe Palm Centrino ging invoeren, leerde ik al snel dat ik het chique QWERTY-toetsenbord niet kon gebruiken om het telefoonnummer in te voeren.
  • De Centrino heeft een touchscreen-toetsenbord met de nummers die bij de alfa-tekens horen, zodat ik het telefoonanagram in een werkend telefoonnummer kon verstoppen. Ik moest echter de tijd nemen om deze optie te vinden en het nummer om te zetten. Dit deed me de vraag stellen of de Smartphone ijdele telefoonnummers gaat vermoorden.

De Blackberry telefoon was vroeger ook erg populair

Als je een zakenman bent, weet je dat de Blackberry mobiele telefoon overal is en dat de traditionele zakelijke telefoons die op het bureau zitten een zeldzaam goed zijn geworden. Onlangs nog hebben mensen hun huistelefoon geƫlimineerd en gebruiken ze hun mobiele telefoons strikt.

Deze Smartphone’s zijn niet zoals de traditionele telefoons ingesteld en het omzetten van een ijdelheidstelefoonnummer in een telefoonnummer kan meer werk zijn dan het waard is. De voordelen van een Smartphone zijn de mogelijkheid om informatie te verkrijgen van het internet. Dus hoe houd je je informatie in een formaat dat klanten ook snel toegang kunnen krijgen?

Twee oplossingen om uw telefoonnummer in de Smartphone van uw klanten te krijgen

De Internets sociale netwerken en het gebruik van vCard zijn twee oplossingen voor het Smartphone dilemma. Naarmate de Smartphone populair wordt, wordt het van cruciaal belang dat we onze contactgegevens beschikbaar en gemakkelijk te verkrijgen zijn.

Een oplossing is het gebruik van een sociale netwerkomgeving zoals Facebook.com of LinkedIn.com, die een telefoonboek voor contactpersonen biedt. Sinds de nieuwe generatie zakenmensen zijn opgegroeid met technologie en omarmen; telefoonboeken voor sociale netwerken worden populair in het bedrijfsleven.