Auto gadgets

De 2020-lijst met supercoole autogadgets voor je volgende roadtrip

Godzijdank kunnen we tegenwoordig nog steeds in onze auto’s stappen en rijden. Wat met de maanden van sociale afstand, onze auto’s zijn tegenwoordig nog belangrijker voor ons geworden.

Of het nu een dagtrip of een weekendtrip is, hier zijn een paar gadgets die je rit gemakkelijker, leuker of gewoon cool kunnen maken.

Dit is om onze roadtrips nog leuker te maken in deze uitdagende tijden. Wees daar veilig. Telefoonhouder auto review geeft aan ook een leuke gadget te zijn.

1. Stofzuig het voordat je vertrekt en terwijl je onderweg bent met Armor All 12V Car Vac. Het is licht, het heeft een LED-lampje om kruimels ‘s nachts op te ruimen en het wordt aangesloten op het stopcontact van je auto.

2. Espresso iemand? Ja, alsjeblieft, en je kunt het hebben met een Handpresso Auto Hybrid Coffee Maker. Wie houdt er niet van de geur van koffie in de ochtend? Of middag. Of voor die nachten dat je nog maar twee uur moet rijden.

3. Let op uw snelheid of laat deze Escort iX Long Range Radar Detector het voor u doen. Ik weet niet zeker waarom ik cruise control niet leuk vind, maar dat doe ik niet. Misschien komt het omdat ik bang ben dat het vastloopt of misschien dat het iemand in een staat van ontspanning brengt. Hoe dan ook, deze baby laat je weten of je te veel pedaal op het metaal zet.

4. Een minikoelkast of een warme ruimte voor uw auto? Met een Cooluli Electric Cooler en Warmer kun je een sixpack La Crouix of frisdrank of bier bewaren (voor later als je stopt) of die overgebleven braadpan die je hebt besloten warm mee te nemen. Het zit bovenop een armleuning en kan worden aangesloten op het stopcontact van uw auto. Kun je je voorstellen hoe handig dit zal zijn als je naar de drive-in gaat?

Handige stoelverhoger komt ook van pas

5. Clore Automotive Jump is een van die dingen die je bij jezelf denkt – waarom heb ik dit niet eerder opgepikt? Een uitzonderlijk startvermogen”, en maakt het springen van uw auto veel effectiever en gemakkelijker dan gewone startkabels. Stoelverhoger zit vol met kabels.

6. Houd het schoon met FRIEQ Car Air Purifier om al die slechte dingen te verwijderen – pollen, stof en elk ander neusgeluid. Het verbetert naar verluidt de luchtkwaliteit tijdens je rit, verwijdert die vervelende negatieve zuurstofionen en het is mooi en ruikt lekker.

7. Het Aylio Coccyx-zitkussen helpt mensen met rugpijn om comfortabeler te rijden. Je kunt hem meenemen op reis en weer mee naar binnen nemen voor je bureaustoel. Voor degenen onder ons die veel tijd in die stoel doorbrengen, is dit drukvrij zitten een zeer goede zaak